تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
کد خبر : 64683

فعال شدن کارگزاران برون‌مرزی محصولات نانویی در ۸ کشور

فعال شدن کارگزاران برون‌مرزی محصولات نانویی در ۸ کشور

فعال شدن کارگزاران برون‌مرزی محصولات نانویی در ۸ کشور – اخبار اجتماعی – به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ بخشی از صادرات محصولات نانوی ایران‌ساخت، توسط کارگزاران برون‌مرزی انجام می‌شود که این تیم‌..

فعال شدن کارگزاران برون‌مرزی محصولات نانویی در ۸ کشور – اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ بخشی از صادرات محصولات نانوی ایران‌ساخت، توسط کارگزاران برون‌مرزی انجام می‌شود که این تیم‌ها در کشورهای مختلف به بازاریابی و شبکه‌سازی فروش محصولات مشغول هستند. در حال حاضر این کارگزاران در هشت کشور ایتالیا، انگلیس، ترکیه، مالزی، اسپانیا، تایلند، فیلیپین و کنیا فعالیت می‌کنند و بازار بین‌المللی محصولات ایران‌ساخت نانو را توسعه می‌دهند.

ستاد توسعه فناوری نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تلاش است تا به صورت مستمر به تعداد این کارگزاران بیافزاید. کارگزاران صادراتی به‌عنوان همکاران این ستاد، در دیگر کشورها مشغول فعالیت هستند.

با همکاری این کارگزاران و معاونت علمی، بازار محصولات نانو فناوری مانند دستگاه الکتروریسی صنعتی در ایتالیا، خدمات کارگزاری و برندینگ خارجی در انگلیس، خدمات کارگزاری و بازاریابی محصولات نانو در ترکیه، محصولات پلیمری در مالزی، همکاری برای برگزاری نشست مشترک در اسپانیا، محصولات بهداشتی نانو در تایلند، تجهیزات تشخیص کرونا در فیلیپین و محصولات پلیمری و بهداشتی در کنیا توسعه یافته است.

صادرات محصولات باکیفیت ایرانی یکی از اهدافی است که معاونت علمی با همکاری کارگزاران صادراتی دنبال می‌کند. این اتفاق به شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کرده است تا برای محصولات و خدمات خود، مشتریانی در دیگر کشورها بیابند.

در حالی که نخستین سال‌های اجرای برنامه پیشرفت و توسعه نانو، تعداد محصولات مبتنی بر این فناوری از ۵۰ محصول فراتر نمی‌رفت، تا پایان بهار سال جاری ۸۰۰ محصول نانویی در کشور ایران‌ساخت شده است که توانسته‌اند ضمن ارتقای کیفیت و کاربرد محصولات موجود در بازار، در مسیر صادرات قرار بگیرند.

این محصولات، ضمن آن‌که توانسته‌ با هزینه پایین‌تر از نمونه‌های خارجی، ارزبری ناشی از واردات را کاهش دهد، سهم قابل توجهی در اشتغال داشته است. همچنین فروش شرکت‌های فعال در حوزه نانوفناوری، بیش از ۶۰هزار میلیارد تومان رسیده در حالی که این میزان در سال ۹۸ ۴۴هزار میلیارد ریال بود.

بیش از ۲۳۵ شرکت دانش‌بنیان و فناور در تولید محصولات دانش‌بنیان ایران‌ساخت و ۶۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات‌ این میزان فروش را رقم زده‌اند. همچنین محصولات و دستگاه‌های توسعه یافته در کشور به بیش از ۸۰۰ محصول رسیده در حالی که سال گذشته میزان تولیدات شرکت‌ها ۷۵۰ تجهیز و محصول بود.

ایران رتبه اول منطقه در تولید علم در حوزه سلول‌های بنیادی/ فعالیت ۱۶۰ شرکت دانش‌بنیان در این حوزهدانش‌بنیان‌های ایرانی "جهش" می‌کنند؟!/ طرح "جهش تولید دانش‌بنیان" در ایستگاه پایانی مجلس

انتهای پیام/

منبع خبر

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.