تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
کد خبر : 71698

تشریح چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان/ از بازاریابی و فروش تا استفاده ارگان‌های دولتی از محصولات خارجی!

تشریح چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان/ از بازاریابی و فروش تا استفاده ارگان‌های دولتی از محصولات خارجی!

تشریح چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان/ از بازاریابی و فروش تا استفاده ارگان‌های دولتی از محصولات خارجی! – اخبار اجتماعی – “امیرحسین استادحسین” مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خ..

تشریح چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان/ از بازاریابی و فروش تا استفاده ارگان‌های دولتی از محصولات خارجی! – اخبار اجتماعی –

"امیرحسین استادحسین" مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم گفت: تصویب قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان در سال ۱۳۸۹ سرآغاز گسترده‌ترین برنامه دولت برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است که در حال حاضر تعداد کل شرکت‌های دانش‌بنیان بیش از ۶۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان است که ۴۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان تولیدی و ۲۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان نوپا تا به امروز بوده است.

وی گفت: بیشترین مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه شرکت‌های نوپا است که بنیه اقتصادی قدرتمندی ندارند اما بنیه علمی و فناوری آنها قوی است و همچنین تنها بخشی از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در بازار حضور پیدا کنند در حالی که در صورت حمایت از شرکت‌های نوپا و تازه تاسیس، بازدهی بیشتر و مناسبت‌تری خواهند داشت.

استادحسین تصریح کرد: «بازاریابی و فروش» اصلی‌ترین مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان است و به همین خاطر باید خلاقیت در فروش محصول توسط این شرکت‌ها با تکنیک‌ها و راه‌حل‌های جدید به کار گرفته و ارتقا داده شود.

وی گفت: شرکت‌های تحقیق و توسعه و فناور در عرصه فروش محصولات تولیدی، عملکرد ضعیفی دارند و نیازمند حمایت‌های ویژه هستند تا با فروش محصولات دانش‌بنیان، بازارهای داخلی و خارجی را از دست ندهند و به کسب درآمد رسیده و بر روی پای خود بایستند.

این فعال دانش‌بنیان تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم در حوزه دانش‌بنیان‌ها، TTM است که به بازه زمانی معرفی یک ایده تا ورود آن به بازار اطلاق می‌شود که یکی از عوامل مهم و کلیدی موفقیت شرکت‌های نوپا، خلاق و فناور است چراکه شاخص زمان ورود به بازار را در اولویت قرار نمی‌دهند و بازار را از دست می‌دهند.

استادحسین ادامه داد: به همین خاطر محققان و فناوران باید از کارشناسان و مشاوران خبره که به استراتژی‌های فروش و بازاریابی آشنا و مسلط هستند، استفاده کنند تا در زمان مناسب محصول مورد نیاز کشور را عرضه کنند، چراکه تکنولوژی با سرعت بسیار بالایی در حال رشد و توسعه است و باید شرکت‌های دانش‌بنیان از این مزیت رقابتی برای ساخت و تولید فناوری‌های جدید بهره ببرند.

این فعال دانش‌بنیان گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در ایجاد بازارهای جدید و بستر معرفی شرکت‌های فناور به صنایع بزرگ کشور و همچنین به بازارهای بین‌المللی، نهایت تلاش و جدیت را به صورت عملیاتی داشته باشند که کارهای خوبی نیز در این زمینه صورت گرفته که اصلاً کافی نیست!

وی ادامه داد: باید به شرکت‌های نوپا و فناوران و شرکت‌های خلاق، راهبرد و نقشه راه نشان بدهیم تا موازی‌کاری‌ها به حداقل رسیده و نیاز دقیق بازار را مشخص کنند یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان را با استانداردهای روز تطبیق بدهیم. اگر ایده تا محصول و ارائه به بازار را به صورت مدیریت‌شده نگاه کنیم و از واردات محصولات مشابه داخلی جلوگیری کنیم می‌توان با سرعت گرفتن مسیر پژوهش و فناوری تا تکمیل حلقه تولید، ایجاد ثروت از دانش را داشته باشیم و بدین شعار «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» محقق خواهد شد.

استادحسین گفت: البته موانع و مشکلات دیگری وجود دارد که مانع توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان است که یکی از آنها بی‌اعتمادی به محصولات دانش‌بنیان داخلی از طرف مردم، شرکت‌های دولتی و خصوصی و ارگان‌های مختلف است. مانع مهم بعدی، کمبود منابع مالی با سود متناسب حتی در صندوق‌های نوآوری و شکوفایی و صندوق‌های دیگر که دچار کمبود منابع مالی هستند اما در سال‌های اخیر ارتقا پیدا کردند و بسیار نیز جای کار دارد.

این فعال دانش‌بنیان گفت: استفاده کردن شرکت‌ها و ارگان‌های دولتی و حکومتی و نظامی از محصولات خارجی، یکی از مشکلاتی است که گریبان‌گیر بسیاری از صنایع کشور است. مسئله بعدی تاخیر در پرداخت قراردادهای فی‌ما‌بین شرکت‌های دانش‌بنیان و دولت است که بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا و کوچک هستند که نیازمند برآورده شدن نیازهای مالی خودشان هستند.

تولید طلا و تیتانیوم از بازیافت پسماند و زباله توسط دانش‌بنیان‌هاگزارش/ ۴ تذکر راهبردی رهبری برای جهش و رونق حوزه دانش‌بنیان

انتهای پیام/

منبع خبر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.