تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
کد خبر : 64839

آغاز به کار آزمایشگاه ذخیره‌ انرژی دانشگاه تهران در زمینه تکنولوژی‌های جدید باتری‌ خودرو

آغاز به کار آزمایشگاه ذخیره‌ انرژی دانشگاه تهران در زمینه تکنولوژی‌های جدید باتری‌ خودرو

آغاز به کار آزمایشگاه ذخیره‌ انرژی دانشگاه تهران در زمینه تکنولوژی‌های جدید باتری‌ خودرو – اخبار اجتماعی – به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ آزمایشگاه ذخیره‌ انرژی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر فن..

آغاز به کار آزمایشگاه ذخیره‌ انرژی دانشگاه تهران در زمینه تکنولوژی‌های جدید باتری‌ خودرو – اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ آزمایشگاه ذخیره‌ انرژی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر فنی دانشگاه تهران که با همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک این دانشکده و یک شرکت خصوصی تاسیس شده است، امروز به طور رسمی آغاز به کار کرد.

افتتاح آزمایشگاه ذخیره انرژی دانشگاه تهران با هدف تسریع در تجاری‌سازی محصولات پیشرفته و با حمایت بخش خصوصی انجام شده است. این آزمایشگاه برای طراحی، ساخت و بررسی باتری‌های لیتیومی و ابرخازن‌ها فعالیت می‌کند و قرار است طرح‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به گونه‌ای تعریف کند که امکان تبدیل شدن به نمونه‌های واقعی را داشته باشد.

"محمدرضا دهقان" مدیر مجموعه تحقیق و نوآوری شرکت کروز گفت: این آزمایشگاه در زمینه تکنولوژی‌ باتری‌های نوین برای استفاده در زمینه خودرو و به‌ویژه خودروهای برقی فعالیت می‌کند و هدف از ایجاد آن این است که در زمینه تکنولوژی‌های جدید باتری‌های خودرو بتواند فعالیت کند چراکه آینده صنعت خودرو در جهان، به سمت خودروهای الکتریکی است.

"مجید نیلی" رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران گفت:‌ یکی از اهداف جدی ما توسعه نیروی انسانی در آزمایشگاه‌ها است به گونه‌ای که دانشجویانی که در اینجا کار و فعالیت علمی انجام می‌دهند، بتوانند کار خود را با صنعت همگام کنند. توسعه علم و فناوری تنها راه رسیدن به خوداتکایی است و در حوزه‌های بسیار نو که دانش‌بنیان و دانش‌محور است بایستی همکاری بین دانشگاه و صنعتِ هوشمند و پیشرو اتفاق بیافتد.

"زینب سنایی" سرپرست آزمایشگاه ذخیره انرژی دانشگاه تهران درباره آینده و افق پیش‌روی این آزمایشگاه علمی گفت: برنامه ما این است که ان‌شاء‌الله در هفت سال آینده به این هدف که، یک نمونه موفق در موتور الکتریکی و خودروی الکتریکی قرار بگیرد، دست پیدا کنیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت انرژی و ذخیره آن و همچنین تقاضا برای این نوع انرژی، نیاز به باتری‌های لیتیوم یونی روند قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده، سیر صعودی داشته و بازار این ادوات رو به رشد است.

طراحی بازار چندزبانه برای معرفی، فروش و ارسال کالای محصولات دانش‌بنیانایران رتبه اول منطقه در تولید علم در حوزه سلول‌های بنیادی/ فعالیت ۱۶۰ شرکت دانش‌بنیان در این حوزهدانش‌بنیان‌های ایرانی "جهش" می‌کنند؟!/ طرح "جهش تولید دانش‌بنیان" در ایستگاه پایانی مجلس

انتهای پیام/

منبع خبر

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.