تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶
کد خبر : 66410

فعالیت ۵ استارت‌آپ فعال در مرکز نوآوری کیش

فعالیت ۵ استارت‌آپ فعال در مرکز نوآوری کیش

فعالیت ۵ استارت‌آپ فعال در مرکز نوآوری کیش – اخبار اجتماعی – به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ جزیره کیش صرفاً یک جزیره گردشگری نیست چراکه کیش به یکی از پایگاه‌های مهم استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان ..

فعالیت ۵ استارت‌آپ فعال در مرکز نوآوری کیش – اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ جزیره کیش صرفاً یک جزیره گردشگری نیست چراکه کیش به یکی از پایگاه‌های مهم استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شده است. با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیانی که می‌توانند پیچیده‌ترین فناوری‌ها را در کشور توسعه دهند، عبور از بحران‌هایی مثل همه‌گیری کرونا بسیار آسان‌تر شده است.

"مسعود توفیقی" مدیر مرکز نوآوری کیش در همین رابطه گفت:‌ ما در کیش به خاطر منطقه آزاد آن و استفاده از مزایا و تسهیلاتی که قانون مناطق آزاد فراهم کرده است با یک مدیریت یکپارچه‌ای روبه‌رو هستیم که این فرصت را فراهم می‌کند که تقاضا برای محصولات فناورانه شکل بگیرد.

"پرویز عطائی" رئیس اداره نوآوری موسسه آموزشی علوم و فنون کیش گفت: ساختمان مرکز نوآوری کیش فضای کار اشتراکی دارد که برای پوشش فریلنسرها طراحی شده است که دو فضا به دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه امیرکبیر اختصاص یافته است که آنها به مراکز رشد و مراکز نوآوری خودشان اختصاص داده‌اند. به طور خاص دانشگاه علم و صنعت با یک شتاب‌دهنده وارد تعامل شده است و تا این لحظه پنج استارت‌آپ از دل این شتاب‌دهنده در مرکز نوآوری کیش بیرون آمده است و به فعالیت خودشان در جزیره ادامه می‌دهند.

از جمله شرکت‌های دانش‌بنیانی که در جزیره کیش مستقر شده است، مجموعه‌ای است که تولید انواع پرینترهای سه‌بعدی را در کانون فعالیت‌های خودش قرار داده است. "امید عبداله قاضی" مدیرعامل این مجموعه دانش‌بنیان گفت: این شرکت از سال ۱۳۹۵ شروع به فعالیت کرده است و فعالیت‌های ما در حوزه دستگاه‌های پرینتر سه‌بعدی است.

وی ادامه داد: ایران در حوزه پرینترهای داخل از وضعیت خوبی برخوردار است، البته پرینترهای سه‌بعدی داخلی به‌ویژه در بحث هزینه و قیمت قابل رقابت با نمونه‌های خارجی نیستند. مزیت دستگاه ساخت این شرکت دانش‌بنیان این است که با دقت بالا و پشتیبانی بهینه همراه است.

"نیلوفر رزمجو" رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان گفت: تیم این شرکت، چهار سال قبل از تاسیس آن، فعالیت‌ها و کارهای پژوهشی بر روی پرینترهای سه‌بعدی را شروع کرده بود که در سال ۱۳۹۵ این شرکت، تاسیس شده و سپس دانش‌بنیان شد.

موفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در تولید داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌های "قند خون، آرتروز و سیاتیک"ستاری: قانون "جهش تولید دانش‌بنیان" جزو یادگارهای ماندگار است!

انتهای پیام/

منبع خبر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.