تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
کد خبر : 50494

"بیمه، مالیات و تسهیلات" همچنان در صدر مشکلات دانش‌بنیان‌های کشور

"بیمه، مالیات و تسهیلات" همچنان در صدر مشکلات دانش‌بنیان‌های کشور

“بیمه، مالیات و تسهیلات” همچنان در صدر مشکلات دانش‌بنیان‌های کشور – اخبار اجتماعی – “محمدحسام ابراهیم‌پور” مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه نرم‌افزار در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم اظها..

"بیمه، مالیات و تسهیلات" همچنان در صدر مشکلات دانش‌بنیان‌های کشور – اخبار اجتماعی –

"محمدحسام ابراهیم‌پور" مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه نرم‌افزار در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: حوزه فعالیت‌های این شرکت دانش‌بنیان شامل چند پروژه برای سازمان‌های دولتی است و پروژه‌های شخصی شامل پرونده الکترونیکی برای مطب‌های چشم پزشکی، سامانه همکاری برای صاحبین بنگاه‌های املاک و سامانه‌ای برای نظارت بر خط تولید کارگاهی است؛ این شرکت با هدف توسعه یک نرم‌افزار برای پوشش بخشی از نیازمندی‌های صاحبین کسب‌و‌کار به وجود آمد و به آرامی توسعه پیدا کرد که البته با مشکلاتی نیز در ادامه راه رو‌به‌رو بود.

وی با بیان اینکه این شرکت شامل بخش فنی، بخش وب، بخش موبایل، بخش تحقیق و توسعه و بخش تحقیق و پژوهش سخت‌افزار است، تصریح کرد: امروز برای محصول خط تولید کارگاهی و پرونده الکترونیکی مطب‌ها در حال بازاریابی هستیم که البته بخش بازاریابی برون‌سپاری شده است.

ابراهیم‌پور با اشاره به مشکلات پیش‌روی این شرکت دانش‌بنیان اظهار کرد: نخستین مشکل، عدم همکاری نهادها و ادارات یا همکاری آنها صرفاً در حد نامه‌نگاری‌ها و بروکراسی‌های اداری است. به عنوان نمونه اداره تعاون و رئیس اصناف هیچ همکاری با این شرکت نداشتند و مشکلات مربوط به بیمه و مالیات و هزینه‌های زیاد آن و اینکه هیچ تسهیلاتی نیز به ما تعلق نگرفته است نیز از جمله‌ دیگر مشکلات است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به وضعیت و آینده این استارتاپ گفت: من باید مدل کسب و کار(bussiness plan) خودم رو اصلاح کنم و شاید نیازمندی‌هایی را به تجربه، توسعه داده‌ایم که اصلاً مناسب وضعیت امروز بازار نبوده است! و به همین جهت، سربارهای مالی و جذب کاربران در آن بیشتر شده است و سرعت رشد را نیز کم کرده است؛ امروز بر روی اصلاح بیزینس‌پلن کار می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم تغییراتی را ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه برنامه‌های ما شامل اصلاح مدل کسب‌و‌کار ایده‌هایی است که پیاده‌سازی شده‌اند، تصریح کرد:‌ ما برای پیشبرد اهدافمان، نیازمند اصلاح این "بیزینس‌پلن" هستیم و در حال جذب تعدادی کارآموز هستیم تا بتوانیم دانش‌ فنی تیم خودمان را بیشتر کنیم تا از برنامه زمانی خودمان که عقب مانده‌ایم، بخشی از آن جبران شود چراکه فشار کار به نسبت تعداد نفرات روی ما زیاد است؛ ما باید برای برخی از ایده‌ها سرمایه‌گذار پیدا کنیم که این در صورتی محقق می‌شود که بتوانیم بیزینس‌پلن خوبی ارائه کنیم.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه دانشجویان و مجموعه‌های فناور نوپا برای ورود به حوزه استارتاپ‌ها، اول از همه باید دانش فنی کسب کنند، خاطرنشان کرد: دانش فنی قدم اول است و قدم بعدی این است که در کنار کسانی که استارتاپ‌های موفق دارند، فعالیت کنند و با مشکلات مالی، نیروی انسانی، مشکلات قانونی و مجوزات و … آشنا بشوند و در موقعیت‌های مشابه قرار بگیرند و سعی نکنند صرفاً با دانش فنی به صورت مستقل کار کنند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به گزاره‌های لازم برای پیشبرد اهداف این شرکت گفت: در بخش نرم‌افزار، هزینه‌های جاری زیادی داریم و در عین حال سرمایه در گردشی نیز وجود ندارد و عملاً اضافه کردن نفرات و تزریق نیروهای جدید به شرکت، سربارهای هزینه‌ای زیادی دارد که برای یک تیم جوان بسیار سنگین است؛ اصلی‌ترین نیازمندی کسب‌و کار ما همان منابع انسانی است و هزینه‌هایی که به عنوان هزینه جاری در طول ماه ایجاد می‌شود که این هزینه‌ها شامل هزینه سرور، اجاره مکان اسکان تیم، هزینه‌های مربوط به اصلی‌ترین ابزار ما یعنی سیستم‌های کامپیوتری است.

وی ادامه داد: این استارتاپ به دلیل عدم موفقیت در ایجاد گردش مالی،‌ دچار مشکلاتی شده است اما به خاطر ثبت شرکت، توانسته‌ایم قراردادهایی را منعقد کردیم که بهره‌برداری‌اش توسط ارگان‌های دولتی است و از طریق نقدینگی حاصل از قراردادهای تجاری، هزینه لازم برای پیشبرد و جلو بردن استارتاپ خودمان را تهیه می‌کنیم.

ابراهیم‌پور با انتقاد از بخش تعاون گفت: به جز اینکه ما یک شرکت دانش‌بنیان تعاونی ثبت شده هستیم دیگر با بخش تعاون ارتباط زیادی نداریم؛ ما در این شرکت، ایده اپلیکیشن حوزه کود و سم و محصولات دامی برای تعاونی‌ها را ارائه کردیم که پیگیری نشد! شرکت ما در حوزه نرم‌افزار است ولی ما این شرکت را خدماتی ثبت کردیم چراکه کسی به تولید نرم‌افزار اعتماد ندارد و به همین خاطر نتوانستیم این شرکت را تولیدی ثبت کنیم.

فروش ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیانابتکار یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی در اتصال منتورهای سراسر کشورگام بلند یک شرکت دانش‌بنیان؛ پاسخ‌دهی به ۱۰۰ میلیون نفر با سامانه "4030"!موفقیت یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی در حوزه سنجش افکار عمومی با هوش مصنوعی

انتهای پیام/

منبع خبر

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.