تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۶:۴۱
کد خبر : 51538

Counterpoint: عملکرد ناامیدکننده هواوی در سه ماهه نخست ۲۰۲۱

Counterpoint: عملکرد ناامیدکننده هواوی در سه ماهه نخست ۲۰۲۱

Counterpoint: عملکرد ناامیدکننده هواوی در سه ماهه نخست ۲۰۲۱ هواوی در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ بزرگترین سازنده گوشی هوشمند دنیا بود، اما در سه ماهه سوم همان سال، این سامسونگ بود که جایگاه نخست را از چنگ هواوی درآورد و حالا در سه ماهه نخست امسال میزان عرضه گوشی‌های هوشمند هواوی به‌شدت کاهش یافته است.
میزان عرضه گوشی‌های هوشمند هواوی در سه ماهه اول ۲۰۲۱ کاهش یافته است براساس جدیدترین گزارش موسسه تحقیقاتی Counterpoint، هواوی در سه ماهه نخست ۲۰۲۱ تنها توانسته ۴ درصد از عرضه جهانی گوشی هوشمند را به خودش اختصاص دهد. این عدد، بسیار کمتر از رکورد ۲۰ درصدی این شرکت در نه ماه پیش است و باید بگوییم که برای دومین بار در سه سال گذشته است که عرضه جهانی گوشی‌های هوشمند هواوی به زیر ۱۰ درصد می‌رسد.
مطالب مرتبط: هواوی بیش از ۱۰۰ دستگاه اندرویدی را به هارمونی او اس بروزرسانی خواهد کرد
برنامه هواوی برای عرضه تراشه ۳ نانومتری خود تا پایان امسال
البته باید به این موضوع باید اشاره کنیم که هواوی برند فرعی خود یعنی آنر را در اواخر سال ۲۰۲۰ به فروش رساند و بنابراین آمار فروش سه ماهه اول ۲۰۲۱ شامل فروش‌های برند ..

Counterpoint: عملکرد ناامیدکننده هواوی در سه ماهه نخست ۲۰۲۱

هواوی در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ بزرگترین سازنده گوشی هوشمند دنیا بود، اما در سه ماهه سوم همان سال، این سامسونگ بود که جایگاه نخست را از چنگ هواوی درآورد و حالا در سه ماهه نخست امسال میزان عرضه گوشی‌های هوشمند هواوی به‌شدت کاهش یافته است.

میزان عرضه گوشی‌های هوشمند هواوی در سه ماهه اول ۲۰۲۱ کاهش یافته است

براساس جدیدترین گزارش موسسه تحقیقاتی Counterpoint، هواوی در سه ماهه نخست ۲۰۲۱ تنها توانسته ۴ درصد از عرضه جهانی گوشی هوشمند را به خودش اختصاص دهد. این عدد، بسیار کمتر از رکورد ۲۰ درصدی این شرکت در نه ماه پیش است و باید بگوییم که برای دومین بار در سه سال گذشته است که عرضه جهانی گوشی‌های هوشمند هواوی به زیر ۱۰ درصد می‌رسد.

مطالب مرتبط:

  • هواوی بیش از ۱۰۰ دستگاه اندرویدی را به هارمونی او اس بروزرسانی خواهد کرد

  • برنامه هواوی برای عرضه تراشه ۳ نانومتری خود تا پایان امسال

البته باید به این موضوع باید اشاره کنیم که هواوی برند فرعی خود یعنی آنر را در اواخر سال ۲۰۲۰ به فروش رساند و بنابراین آمار فروش سه ماهه اول ۲۰۲۱ شامل فروش‌های برند آنر نمی‌شود و به همین خاطر، شاید مقایسه آمار این سه ماهه با ارقام نه ماه پیش منصفانه نباشد.

آنر 50

با این‌حال، با توجه به آمار جدید به نظر می‌رسد که صرف‌نظر از تاثیر منفی‌ای که فروش برند آنر روی شرکت هواوی گذاشته است، میزان فروش‌های این شرکت چینی در طول این مدت به‌شدت کاهش یافته است. هواوی بدون آنر، ششمین سازنده بزرگ گوشی هوشمند دنیا در سه ماهه اول امسال بوده و احتمالاً در ماه‌های آینده به رده‌های پایین‌تری هم سقوط خواهد کرد.

ریلمی هم مثل هواوی چهار درصد از سهم بازار گوشی‌های هوشمند دنیا را در سه ماهه اول ۲۰۲۱ در اختیار داشته است، اما ریلمی برخلاف هواوی همچنان به سرویس‌های گوگل دسترسی دارد و در خارج از چین هم عملکرد بهتری نسبت به هواوی دارد.

ضمن اینکه، ریلمی برخلاف هواوی به چیپست‌های ۵G کوالکام و مدیاتک دسترسی دارد و دقیقا به همین خاطر بود که هواوی اخیراً گوشی‌های سری P50 را بدون آنکه تاریخ دقیقی برای عرضه آن‌ها مشخص کند فقط آن‌ها را در رویدا اخیر خود به نمایش گذاشت.

کدام برندها در کدام مناطق برتری داشته‌اند؟

موسسه Counterpoint در گزارش امروز خود به عملکرد هر کدام از برندها در مناطق مختلف دنیا هم اشاره کرده است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

آمریکای شمالی

اپل در سه ماهه نخست امسال در آمریکای شمالی رتبه نخست را کسب کرده است. این شرکت در طول این مدت توانسته علیرغم کاهش فصلی فروش‌ها، ۵۵ درصد از این فروش‌های بازار را از آن خود کند. سامسونگ هم با سهم بازار ۲۸ درصدی در جایگاه دوم قرار گرفته است.

آیفون 12 مینی

بقیه فروش‌های بازار آمریکای شمالی بین سه شرکت ال جی، موتورولا و آلکاتل تقسیم شده است. ال جی ۷ درصد از کل عرضه‌های این منطقه را در اختیار داشته و موتورولا و آلکاتل به‌ترتیب با ۵ و ۱ درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. البته میزان فروش‌های ال جی در طول این مدت کاهش یافته است و باید ببینیم که در ماه‌های آینده کدامیک از شرکت‌ها سهم فروش این شرکت کره‌ای را جذب خود خواهد کرد.

اروپا

سامسونگ با در اختیار داشتن سهم ۳۷ درصدی از بازار اروپا، موفق‌ترین برند این منطقه در سه ماهه نخست ۲۰۲۱ بوده است. اپل با سهم ۲۴ درصد و شیائومی با سهم ۱۰ درصد به‌ترتیب در مکان‌های دوم و سوم جای گرفته‌اند. در رتبه چهارم و پنجم هم شرکت‌های اوپو و ریلمی به‌ترتیب با ۴ و ۲ درصد سهم بازار جای گرفته‌اند.

آمریکای لاتین

سامسونگ در این منطقه هم رتبه نخست را در اختیار داشته است. این شرکت توانسته در سه ماهه نخست امسال ۴۲ درصد از فروش‌های بازار آمریکای لاتین را به خود اختصاص بدهد. در رتبه‌های بعدی هم به‌ترتیب موتورولا با ۲۲ درصد، شیائومی با ۸ درصد، ال جی با ۶ درصد و ZTE با ۴ درصد جای گرفته‌اند.

آسیا

در منطقه آسیا شرایط کاملاً متفاوت بوده و ویوو با ۱۸ درصد سهم بازار محبوب‌ترین برند این منطقه بوده است. شرکت‌های اوپو و شیائومی هم به‌ترتیب با ۱۷ و ۱۶ درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

گوشی‌های آیفون اپل و گلکسی سامسونگ، هرکدام توانسته‌اند ۱۲ درصد از کل عرضه‌های منطقه آسیا به خود اختصاص بدهند.

خاورمیانه و آفریقا

آخرین منطقه در گزارش موسسه Counterpoint، منطقه خاورمیانه و آفریقا است که همچنان تحت سلطه سامسونگ با ۲۶ درصد سهم بازار قرار داشته است. شرکت کمتر شناخته‌شده تکنو (Tecno) با ۱۱ درصد در رتبه دوم جای گرفته و شیائومی، Itel و اوپو به‌ترتیب با ۱۱، ۱۰ و ۹ درصد در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

منبع: Phone Arena

۰

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.