تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۷:۳۵
کد خبر : 68698

یک تکه زباله فضایی جمعه با ماه برخورد می‌کند

یک تکه زباله فضایی جمعه با ماه برخورد می‌کند

یک تکه زباله فضایی جمعه با ماه برخورد می‌کند – اخبار اجتماعی – به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دانشمندان می‌گویند یک قطعه موشک که یک تکه زباله فضایی محسوب می‌شود قرار است روز جمعه با ماه برخو..

یک تکه زباله فضایی جمعه با ماه برخورد می‌کند – اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دانشمندان می‌گویند یک قطعه موشک که یک تکه زباله فضایی محسوب می‌شود قرار است روز جمعه با ماه برخورد کند و این نخستین بار است که یک تکه زباله فضایی به صورت ناخواسته به سطح ماه برخورد می‌کند.

این دانشمندان پیش‌بینی کردند این تکه زباله فضایی ساعت ۷:۲۶ صبح با سرعت ۵۵۰۰ مایل در ساعت (۸۸۵۱ کیلومتر در ساعت) به ماه برخورد می‌کند که این رویداد از کره زمین قابل مشاهده نخواهد بود چراکه این برخورد در سمت دورتر ماه رخ خواهد داد.

تنها راه کسب اطلاعات از محل دقیق اصابت موشک یا تکه زباله فضایی از طریق تصاویر است و ناسا نیز اعلام کرده است که مدارگرد شناسایی ماه ناسا در موقعیتی نخواهد بود که بتواند داده‌های این برخورد را مشاهده کند. پیش‌بینی می‌شود تکه‌های این زباله فضایی تا مسافت صدها کیلومتر به سمت بیرون پرتاب شود.

دانشمندان اعتقاد دارد مدارگرد Chandrayaan-2 هند نیز ممکن است بتواند دهانه برخوردی را که می‌تواند تا ۶۵ فوت (۲۰ متر) قطر داشته باشد، پیدا کند. "دیوید روتری" استاد علوم زمین در دانشگاهی در بریتانیا، گفت: احتمال آلودگی زیستی در محل سقوط وجود دارد، زیرا قطعات موشک هنگام پرتاب استریل نیستند!

منشأ این تکه زباله فضایی مشخص نیست، در ابتدا آن را به عنوان قطعاتی از موشک فالکون اسپیس‌ایکس معرفی کرده بودند که در سال ۲۰۱۵ به فضا پرتاب شده بود اما بعدها گفته شد که احتمالاً مربوط به یک مأموریت ماهواره چینی در سال ۲۰۱۴ بوده است که وزارت امور خارجه چین رسماً ارتباط این تکه زباله فضایی به ماموریت "چانگ‌ای‌۵" را رد کرده و گفته است که موشک مربوطه در جو زمین به صورت کامل سوخته است.

با این حال، کارشناسان می‌گویند که چالش بزرگ‌تر، زباله‌های فضایی در مدار پایین زمین است، منطقه‌ای که می‌تواند با ماهواره‌های فعال برخورد کرده و زباله‌های بیشتری ایجاد کند و جان انسان‌ها را در فضاپیماهای سرنشین‌دار تهدید کند. حداقل ۲۶ هزار قطعه زباله فضایی در مدار زمین وجود دارد که هرکدام می‌توانند یک ماهواره را در اثر برخورد نابود کنند.

تصویر تلسکوپ فضایی هابل از ادغام ۳ کهکشان در کیهان!سقوط حوزه فضایی ایران در دولت روحانی/ چطور ۳ پرتاب موفق در سال ۹۱ به "صفر" پرتاب موفق در ۷ سال اخیر رسید!

انتهای پیام/

منبع خبر

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.