تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۳
کد خبر : 54563

تولید مکمل‌های ویتامین‌ A ،D و E نانویی برای مصارف دامی توسط دانش‌بنیان‌ها

تولید مکمل‌های ویتامین‌ A ،D و E نانویی برای مصارف دامی توسط دانش‌بنیان‌ها

تولید مکمل‌های ویتامین‌ A ،D و E نانویی برای مصارف دامی توسط دانش‌بنیان‌ها – اخبار اجتماعی – به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ برای حفظ سلامتی مردم جدا از رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و توجه به اصو..

تولید مکمل‌های ویتامین‌ A ،D و E نانویی برای مصارف دامی توسط دانش‌بنیان‌ها – اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ برای حفظ سلامتی مردم جدا از رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و توجه به اصول پیشگیری از ابتلا به بیماری، باید داروهای کارآمد و شرکت‌های داروسازی خوبی هم داشته باشیم. اگر دام‌های ما سالم نباشند یا داروهای موثر و استانداردی در زمان پرورش دریافت نکنند خوراکی مصرفی ما نیز سالم نخواهد بود.

با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، حالا شرکت‌های تولیدکننده داروهای موثر و کارآمد برای پرورش هرچه بهتر دام‌ها را در کشور داریم و یکی از این شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه تولید داروهای دامی به پیشرفت‌های بسیار بزرگی رسیده است.

"سیدحسین اشرفی" مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نصرفریمان گفت: این شرکت دانش‌بنیان، بزرگترین تولیدکننده داروهای تزریقی دامی کشور است ضمن اینکه فرایند تولید داروهای تزریقی، پیچیدگی خاصی دارد و هر شرکتی توان ورود به این عرصه را ندارد.

"مهدی ناصر" مسئول فنی این شرکت دانش‌بنیان گفت: ما در این شرکت دانش‌بنیان، تولیدکننده داروهای تزریقی دامی هستیم و کارهای تحقیقاتی بزرگی نیز در حال انجام است که اگر به ثمر برسد جزو کشورهای معدودی می‌شویم که هم تولید مواد اولیه و هم محصول نهایی را دارد؛ ما موفق شدیم برای نخستین بار در تاریخ داروهای دامی کشور، دارویی در حوزه نانو تولید کنیم که دارویی است که از ترکیب سه ویتامین Aو D و E تشکیل شده است و در واقع مکمل‌های ویتامین است و در ستاد نانو نیز به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: علاوه بر اینکه ما توانستیم ۵۰ درصد از قیمت نمونه خارجی را با قیمت کمتری به دست مصرف‌کننده برسانیم حسن آن این است که دانش فنی آن را نیز برای کشور اختصاصی کرده و بدست بیاوریم؛ سیستم تحقیق و توسعه در این شرکت بسیار جدی گرفته شده است و سرمایه‌گذاری بسیار خوبی از طرف مدیریت برای توسعه این بخش درنظر گرفته شده است و حسن این واحد این است که موفق شدیم با کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی دانش فنی را بومی کنیم و به صورت اختصاصی برای شرکت خودمان داشته باشیم.

این شرکت با ۲۴ آیتم فرمول دارویی شروع به کار کرده است که امروز بیش از ۸۰ نوع دارو به ثبت رسیده است یکسری از داروها در خارج از کشور از جمله در کشورهای روسیه، پاکستان، عراق، گرجستان و چند کشور آفریقایی ثبت شده یا در حال ثبت است؛ این شرکت دانش‌بنیان سالانه ۱۰ تا ۱۲ میلیون دلار صرفه‌جویی دارد که سرجمع بالای ۳۰۰ میلیون دلار می‌شود.

موفقیت یک دانش‌بنیان ایرانی در ساخت دستگاه اندازه‌گیری اکسیژن فعال ریه در ۳۰ ثانیهساخت قطعات و بُردهای حساس صنعت خودرو و لوازم خانگی توسط دانش‌بنیان‌ها

انتهای پیام/

منبع خبر

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.