تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
کد خبر : 17314

تفسیر آیۀ ۱۵۷ بقره توسط رهبر انقلاب| خصوصیات انس با قرآن برای انسان

تفسیر آیۀ ۱۵۷ بقره توسط رهبر انقلاب| خصوصیات انس با قرآن برای انسان

تفسیر آیۀ ۱۵۷ بقره توسط رهبر انقلاب| خصوصیات انس با قرآن برای انسان رهبر معظم انقلاب فرمودند: هر کسی که با قرآن نشست، از این نشست که برخاست یا هدایتی در او افزون شده یا بی‌معرفتی و کوری از او کم شده است. باید قرآن را با توجه به معانی و مرادات قرآنی خواند. – اخبار فرهنگی – به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، رهبر معظم انقلاب اسلامی در جلسه‌ای به تفسیر و شرح آیۀ ۱۵۷ سورۀ مبارکۀ بقره پرداختند و فرمودند: قرآن کتاب معرفت و نور است. امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: هر کسی که با قرآن نشست، از این نشست که برخاست یا هدایتی در او افزون شده یا بی‌معرفتی و کوری از او کم شده است، یک افزایش و نقصانی در او به وجود می‌آید؛ افزایش در هدایت و نقصان در کوری و گمراهی.
ایشان افزودند: البته این با توجه و تدبّر در قرآن حاصل می‌شود؛ قرآن را باید با توجه خواند، توجه داشته باشیم که صرف تشکیل این اصوات مطلوب نیست، باید قرآن را با توجه به معانی و مرادات قرآنی خواند، اگر این شد آن وقت جامعۀ اسلامی راه خودش را پیدا می‌کند، «اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ» انسان از..

تفسیر آیۀ ۱۵۷ بقره توسط رهبر انقلاب| خصوصیات انس با قرآن برای انسان

رهبر معظم انقلاب فرمودند: هر کسی که با قرآن نشست، از این نشست که برخاست یا هدایتی در او افزون شده یا بی‌معرفتی و کوری از او کم شده است. باید قرآن را با توجه به معانی و مرادات قرآنی خواند.

تفسیر آیۀ 157 بقره توسط رهبر انقلاب| خصوصیات انس با قرآن برای انسان – اخبار فرهنگی –

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، رهبر معظم انقلاب اسلامی در جلسه‌ای به تفسیر و شرح آیۀ ۱۵۷ سورۀ مبارکۀ بقره پرداختند و فرمودند: قرآن کتاب معرفت و نور است. امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: هر کسی که با قرآن نشست، از این نشست که برخاست یا هدایتی در او افزون شده یا بی‌معرفتی و کوری از او کم شده است، یک افزایش و نقصانی در او به وجود می‌آید؛ افزایش در هدایت و نقصان در کوری و گمراهی.

ایشان افزودند: البته این با توجه و تدبّر در قرآن حاصل می‌شود؛ قرآن را باید با توجه خواند، توجه داشته باشیم که صرف تشکیل این اصوات مطلوب نیست، باید قرآن را با توجه به معانی و مرادات قرآنی خواند، اگر این شد آن وقت جامعۀ اسلامی راه خودش را پیدا می‌کند، «اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ» انسان از ظلماتِ خرافات و گمراهی‌ها، از ظلمتِ ترس و توهمّات خارج می‌شود و نور هدایت و نور معرفت و انسان با پروردگار حاصل می‌شود؛ اینها خصوصیاتی است که با نشستن و انس با قرآن به وجود می‌آید و ما به این احتیاج داریم؛ امت اسلامی امروز به این احتیاج دارد.

امام خامنه‌ای , ماه مبارک رمضان , تفسیر قرآن ,

به گزارش تسنیم، بخش فقه و معارف پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در ایام ماه مبارک رمضان، در مجموعه‌ی «سی تفسیر کوتاه» آیاتی از قرآن کریم را که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیانات خود به آن اشاره و آیه مورد نظر را تفسیر کرده‌اند، منتشر می‌کند.

۲۰ پند اخلاقی امام صادق (ع) در مراقبات ماه رمضانمناجات‌خوانی "محمود کریمی" در شب پنجم ماه رمضانرفیعی: دو عیبی که جامعه را سقوط می‌دهد

انتهای پیام/

– تسنیم نیوز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.