تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۰
کد خبر : 15603

کمپاس ، ابزار آمریکا برای پیش بینی مقاصد دشمنان با استفاده از هوش مصنوعی

کمپاس ، ابزار آمریکا برای پیش بینی مقاصد دشمنان با استفاده از هوش مصنوعی

کمپاس ، ابزار آمریکا برای پیش بینی مقاصد دشمنان با استفاده از هوش مصنوعی فرماندهی منطقه هند-آرام ارتش آمریکا به تازگی ابزاری جدید به نام کمپاس را آزمایش کرده است که با استفاده از هوش مصنوعی به تحلیلگران کمک می‌کند که مقاصد دشمنان را پیش‌بینی کنند.
در سال‌های اخیر رقابت‌های ژئوپولتیکی بین کشورهای مختلف شکل جدید به خود گرفته است. بازیگران دولتی و غیر دولتی از همه ابزارهای موجود که لزوما شامل روش‌های نظامی نیستند، برای پیشربرد اهداف خود استفاده می‌کنند و به همین دلیل در بسیاری از موارد اهداف آن‌ها مشخص نیست. برای مثال چین در کنار استفاده از نیروی دریایی خود برای اعمال قدرت در مناطق مورد مناقشه در آسیا، از ابزارهای دیگری مانند حملات سایبری، جنگ رسانه‌ای و حتی فعالیت‌های ماهیگری بهره می‌گیرد و استفاده از این ابزارهای غیرنظامی موجب شده است که مرز بین درگیری و صلح نامشخص شود. به چنین فعالیت‌هایی، فعالیت‌های منطقه خاکستری گفته می‌شود چرا که تمایز بین درگیری و صلح ممکن نیست. این سردرگمی باعث می‌شود که رقبا امکان مهیا کردن پاسخ مناسب را نداشته باشند و در نهایت بازیگر به کار گیرنده ای..

کمپاس ، ابزار آمریکا برای پیش بینی مقاصد دشمنان با استفاده از هوش مصنوعی

فرماندهی منطقه هند-آرام ارتش آمریکا به تازگی ابزاری جدید به نام کمپاس را آزمایش کرده است که با استفاده از هوش مصنوعی به تحلیلگران کمک می‌کند که مقاصد دشمنان را پیش‌بینی کنند.

در سال‌های اخیر رقابت‌های ژئوپولتیکی بین کشورهای مختلف شکل جدید به خود گرفته است. بازیگران دولتی و غیر دولتی از همه ابزارهای موجود که لزوما شامل روش‌های نظامی نیستند، برای پیشربرد اهداف خود استفاده می‌کنند و به همین دلیل در بسیاری از موارد اهداف آن‌ها مشخص نیست. برای مثال چین در کنار استفاده از نیروی دریایی خود برای اعمال قدرت در مناطق مورد مناقشه در آسیا، از ابزارهای دیگری مانند حملات سایبری، جنگ رسانه‌ای و حتی فعالیت‌های ماهیگری بهره می‌گیرد و استفاده از این ابزارهای غیرنظامی موجب شده است که مرز بین درگیری و صلح نامشخص شود. به چنین فعالیت‌هایی، فعالیت‌های منطقه خاکستری گفته می‌شود چرا که تمایز بین درگیری و صلح ممکن نیست. این سردرگمی باعث می‌شود که رقبا امکان مهیا کردن پاسخ مناسب را نداشته باشند و در نهایت بازیگر به کار گیرنده این فعالیت‌ها به موفقیت دست یابد.

کمپاس

روش فعلی اتخاذ تصمیم در نیروهای نظامی آمریکا بر مبنای رصد فعالیت‌های ذشمن و تصمیم‌گیری بر اساس برداشت از این فعالیت‌ها است. اما در شرایطی که گفته شد، هیچ یک از اقدامات رقیب به تنهایی و به اندازه کافی برای نتیجه گیری در مورد قصد او کافی نیست. آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) با همکاری ۳ پیمانکار نظامی آمریکایی به همین منظور ابزاری به نام کمپاس را توسعه داده است که با استفاده از هوش مصنوعی و با بررسی حجم زیادی از اطلاعات می‌تواند مقاصد و اهداف دشمن را مشخص کند.

کمپاس

این ابزار برخلاف دیگر ابزارهای کمکی که تنها وقایع خاص را در یک بازه زمانی مشخص می‌کنند، با دریافت اطلاعات، چندین فرضیه در مورد هدف دشمن از مجموعه‌ فعالیت‌هایش را به تحلیلگران و استراتژیست‌ها ارائه می‌دهد.کمپاس با استفاده از هوش مصنوعی به کاربر می‌گوبد که آیا این اقدامات بخشی از یک طرح بزرگتر هستند یا فعالیت‌های عادی به حساب می‌آیند و این اطلاعات را به صورت گرافیکی دراختیار وی قرار می‌دهد.

کمپاس

اکنون دارپا این ابزار را برای آزمایش در اختیار فرماندهی منطقه هند-آرام آمریکا قرار داده است. دلیل انتخاب این منطقه در وحله اول حضور چین و کره شمالی به عنوان دو کشور با فعالیت‌های عمده در منطقه خاکستری است و در وحله دوم گستردگی آن است که باعث پیچیدگی بیشتر شرایط آزمایش می‌شود.

کمپاس

در این آزمایش فعالیت‌های مربوط به یک بازیگر دولتی، یک گروه نیابتی این بازیگر، یک بازیگر تروریستی و یک بازیگر حاشیه‌ای در طی مدت ۱۰ روز شبیه سازی شده و در اختیار کاربران کمپاس قرار داده شد و سپس سه ورژن از این ابزار که توسط شرکت‌های لاکهید مارتین، ریتیان و اس تی آر توسعه یافته را برای بررسی اطلاعات به کاربران دادند. از کاربران کمپاس خواسته شد که با استفاده از این اطلاعات در کمترین زمان ممکن هدف ۴ بازیگر را مشخص کنند.

سرهنگ موساچیا از فرماندهان فرماندهی هند-آرام از عملکرد کمپاس ابراز رضایت کرده و گفت که این ابزار می‌تواند برای حصول اطمینان در انجام عملیات بسیار مفید باشد و نشان داد که می‌توانیم الگوهای فعالیت [دشمن] را در زمان کوتاهی کشف و بر اساس آن اقدام کنیم. دارپا قصد دارد که توسعه کمپاس را ادامه دهد و در آینده آزمایشی را با استفاده از اطلاعات واقعی انجام دهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.