همه چیز درباره شرایط مهاجرت تحصیلی به کشور ترکیه

کشور ترکیه از جمله مناسبترین مقاصد تحصیلی برای دانشجویان بینالمللی است. دانشجویان میتوانند برای ادامه تحصیل و اقامت دائم در این کشور زندگی کنند. هزینه تحصیل در ترکیه بسیار مناسب است. از طرف دیگر، شرایط تحصیل نیز برای دانشجویان بسیار آسان است. دانشجویان بینالمللی میتوانند پس از اخذ ویزای تحصیلی خود در کشور ترکیه، تنها پس
کشور ترکیه از جمله مناسبترین مقاصد تحصیلی برای دانشجویان بینالمللی است. دانشجویان میتوانند برای ادامه تحصیل و اقامت دائم در این کشور زندگی کنند. هزینه تحصیل در ترکیه بسیار مناسب است. از طرف دیگر، شرایط تحصیل نیز برای دانشجویان بسیار آسان است. دانشجویان بینالمللی میتوانند پس از اخذ ویزای تحصیلی خود در کشور ترکیه، تنها پس از گذشت یک ماه اقامت دائم خود را دریافت کنند. در ادامه مطلب به جزئیات مهاجرت تحصیلی به ترکیه میپردازیم.
شرایط مهاجرت تحصیلی به ترکیه
از جمله مهمترین شرایط مهاجرت به ترکیه اخذ پذیرش از یک دانشگاه یا مرکز علمی است. شما میتوانید به عنوان یک دانشجو یا دانشآموز در تمامی مقاطع تحصیلی در کشور ترکیه مشغول به تحصیل شوید. از آنجایی که زبان رسمی این کشور ترکی است، در تمامی مدارس دروس با زبان ترکی آموزش داده میشود. البته، زبان آموزشی در مدارس بینالمللی انگلیسی است. سیستم آموزشی ترکیه زیر نظر دولت این کشور است. برای دانشآموزان چهار نوع مدرسه متفاوت برای تحصیل وجود دارد. مدارس دولتی، مدارس خصوصی، مدارس بینالمللی و مدارس ایرانی که هر کدام شهریه متفاوتی دارند.
شما امکان تحصیل در دانشگاهها و مراکز علمی این کشور را به زبان ترکی و انگلیسی دارید. زبان تحصیل شما بستگی به رشته تحصیلی و دانشگاه انتخابیتان دارد. برخی از دانشگاههای این کشور آزمون ورودی دارند. در این صورت، شما باید در این آزمون شرکت کنید و نمره مورد نظر دانشگاه را کسب نمایید. درباره جزئیات ثبت نام و مدارک مورد نیاز بهترین منبع، سایت دانشگاه است. فقط کافی است رشته مورد نظر را در سایت دانشگاه انتخابی خود چک کنید و تمام موارد ذکر شده جهت پذیرش را به دقت مطالعه نمایید. مهاجرت تحصیلی به ترکیه یکی از آسانترین راههای مهاجرتی محسوب میشود.
مهاجرت تحصیلی در مقطع کارشناسی
از آنجایی که هزینه تحصیل در این مقطع در دانشگاههای دولتی بسیار پایین است، نظر بسیاری از متقاضیان را به خود جلب کرده است. بسیاری از دانشجویان ایرانی تحصیل در این مقطع را در کشور ترکیه ترجیح میدهند. این مقطع مانند مراکز علمی ایران چهار سال به طول میانجامد. برای پذیرش در دانشگاههای دولتی شما نیاز به کسب نمره حد نصاب در آزمون ورودی دارید. برای ثبت نام در دانشگاههای خصوصی فقط کافی است مدارک و رزومه تحصیلی خود را به دانشگاه ارسال نمایید. شهریه دانشگاههای خصوصی بسیار بالاتر از دانشگاههای دولتی است. برخی از رشتههای محبوب در مقطع کارشناسی شامل بانکداری، تجارت و مدیریت، مهندسی، گردشگری و توریسم، فناوری اطلاعات و روابط بینالملل است.
مهاجرت تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد
تحصیل در این مقطع نیز مانند مراکز آموزشی در ایران تنها دو سال به طول میانجامد. البته طول دوره تحصیلی به دانشگاه و رشته تحصیلی نیز بستگی دارد. لازم به ذکر است که برای ثبت نام در این مقطع شما نیاز به نمره آیلتس شش یا شش و نیم دارید. علاوه بر آزمون ورودی برخی از دانشگاهها مصاحبه حضوری نیز دارند. ثبت نام در این مقطع معمولا دو بار در سال انجام میشود. شما در دو ترم پاییز، که تا پایان ماه می ادامه دارد، و ترم بهار، که تا پایان ماه دسامبر ادامه دارد، میتوانید ثبت نام کنید. از جمله رشتههای پرطرفدار برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه در این مقطع میتوان به حقوق، حسابداری، مدیریت مهندسی، مهندسی صنایع، مطالعات فرهنگی و زیست شناسی اشاره کرد.
مهاجرت تحصیلی در مقطع دکترا
تحصیل در این مقطع در کشور ترکیه حدود سه الی چهار سال به طول میانجامد. البته، بسته به محتوای دروس ارائه شده و سطح آنها ممکن است طول دوره کمی طولانیتر یا کوتاهتر باشد. در طول این دوره علاوه بر گذراندن دورس اجباری، دانشجویان میتوانند تحقیقات علمی و پژوهشهای مستقلی را تحت حمایت مالی دانشگاه انجام دهند. شما برای ثبت نام نیاز به داشتن مدرک زبان با حداقل نمره شش ونیم دارید. در طول این دوره تحقیقات علمی دانشجویان هر شش ماه توسط کمیته پیگیری ارزیابی میشود. این پروسه به منظور ارزیابی منظم پیشرفت دانشجو، که تضمین کننده روند درست تحصیلی است انجام میشود. در نهایت پایان نامه دانشجو باید ارائه شود. پایان نامه توسط هیئت داوران ارزیابی میشود و دانشجو در مرحله دفاع از پایان نامه قرار میگیرد.
لیست دانشگاههای برتر ترکیه
در کشور ترکیه بیش از دویست دانشگاه وجود دارد. تعداد زیادی از این مراکز توسط دولت اداره میشوند. هر ساله تعداد زیادی دانشگاه نیز در این کشور تاسیس میشود. از جمله دانشگاههای برتر این کشور میتوان به دانشگاه بینالمللی آنتالیا اشاره کرد. این مرکز علمی در سال 2012 با هدف استخدام بیشتر از پنجاه درصد از دانشجویان خود در خارج از ترکیه تاسیس شد. دانشگاههای دولتی و خصوص ترکیه با توافقنامه بولونیا مطابقت دارند. توافقنامه بولونیا برنامههای درجهبندی را در سراسر اروپا استاندارد میکند. علاوه بر این، بسیاری از دانشگاهها در برنامه اراسموس نیز هستند. بنابراین، بسیاری از مراکز علمی این کشور از تبادل بینالمللی دانشجو نیز حمایت میکنند. این موارد باعث شده مهاجرت تحصیلی به ترکیه توسط دانشجویان بینالمللی افزایش یابد. از جمله دانشگاههای مطرح این کشور میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دانشگاه کوچ با رتبه جهانی 448
- دانشگاه بیلکنت با رتبه جهانی 456
- دانشگاه سابانچی با رتبه جهانی 501
- دانشگاه فنی خاورمیانه با رتبه جهانی 551
- دانشگاه بوغازیچی با رتبه جهانی 571
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی
هرگونه نقصی در مدارک ارائه شده، ممکن است شما را از مهاجرت تحصیلی به این کشور باز دارد. بنابراین، در تهیه مدارک مورد نیاز دانشگاه باید دقت لازم را داشته باشید. از جمله موارد مورد نیاز و شرایط درخواست ویزای تحصیلی دانشجویی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- فرم تمکیل شده درخواست ویزا
- گذرنامه معتبر
- عکسهای بیومتریک مطابق با شرایط عکس ویزای کشور ترکیه
- بیمه مسافرتی
- پرینت پرداخت شهریه
- اثبات تمکن مالی
- نامه حمایت مالی
- اثبات داشتن محل اسکان
- آخرین مدرک تحصیلی
- ریز نمرات تحصیلی
جمع بندی
جزئیات تحصیل در ترکیه و شرایط اخذ پذیرش در مراکز علمی این کشور، در این مقاله به تحریر درآمد. چنانچه تصمیم خود را برای تحصیل در مراکز علمی کشور ترکیه گرفتهاید، مشاوران ما در موسسه مهاجر دانش میتوانند به شما کمک کنند تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند. به طور کلی مهاجرت تحصیلی به ترکیه فرایند و مراحل طولانی ندارد و شما به راحتی با رعایت یک سری نکات ساده میتوانید به راحتی تمامی کارهای مهاجرتی خود را از طریق موسسه ما انجام دهید.
برچسب ها :درب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0