تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۲
کد خبر : 592384

دستور فوری رئیس جمهور درباره حقوق معلمان

دستور فوری رئیس جمهور درباره حقوق معلمان

دستور فوری رئیس جمهور درباره حقوق معلمان به گزارش منیبان، «سید ابراهیم رئیسی» شامگاه دوشنبه ۲۹ اسفند ماه به «محمد مخبر» مأموریت داد ضمن بررسی علل بروز مشکل در پرداخت حقوق معلمان، برای رفع این مشکل در چارچوب قانون و همچنین برخورد با قصور و تقصیرهای احتمالی تصمیم گیری و نتیجه آن گزارش شود. در

دستور فوری رئیس جمهور درباره حقوق معلمان

به گزارش منیبان، «سید ابراهیم رئیسی» شامگاه دوشنبه ۲۹ اسفند ماه به «محمد مخبر» مأموریت داد ضمن بررسی علل بروز مشکل در پرداخت حقوق معلمان، برای رفع این مشکل در چارچوب قانون و همچنین برخورد با قصور و تقصیرهای احتمالی تصمیم گیری و نتیجه آن گزارش شود.

در پی تأخیر در پرداخت حقوق اسفند ماه معلمان، وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اختلاف مبانی محاسبه فوق‌العاده رتبه‌بندی و بار مالی مربوطه با سازمان برنامه و بودجه کشور مقرر شد حقوق اسفند ماه فرهگیان به‌صورت علی‌الحساب پرداخت شود که این موضوع واکنش‌ها و اعتراضاتی را در پی داشته است.

«یوسف نوری» وزیر آموزش و پرورش ساعتی پیش ضمن عذرخواهی از فرهنگیان به‌خاطر تأخیر در پرداخت حقوق‌ها گفت که امشب به بانک مرکزی می‌رود تا حقوق معوقه معلمان پرداخت و کامل شود.

منبع خبر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.