آموزش نحوه صحیح نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان به صورت استاندارد

کپسولهای آتشنشانی یکی از ابزارهای پیشگیری از حریق هستند که میتوانند در صورت وقوع حریق به آسانی آن را خاموش کنند. از آنجاییکه استفاده از آنها را افراد به خوبی میتوانند یاد بگیرند، نصب کپسولهای آتشنشانی در ساختمانها و اماکن عمومی بسیار مهم است. این کار در صورتی که به درستی انجام شود، میتواند به
کپسولهای آتشنشانی یکی از ابزارهای پیشگیری از حریق هستند که میتوانند در صورت وقوع حریق به آسانی آن را خاموش کنند. از آنجاییکه استفاده از آنها را افراد به خوبی میتوانند یاد بگیرند، نصب کپسولهای آتشنشانی در ساختمانها و اماکن عمومی بسیار مهم است. این کار در صورتی که به درستی انجام شود، میتواند به جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار کمک کند، از وارد شدن خسارات مالی جلوگیری کند و جان بسیاری از افراد را نجات دهد. در این مقاله، در کنار شما همراهان گرانقدر ناجی میخواهیم به آموزش نصب کپسول آتشنشانی در ساختمان پرداخته خواهد شد.
برای این کار یک سری نکات مهم وجود دارد که شما باید بدانید تا هم یک خرید خوب داشته باشید و هم اینکه نصب آن را به درستی انجام دهید. این نکات شامل موارد زیر است؛
قبل از نصب کپسولهای آتشنشانی، لازم است که نقاط استراتژیک ساختمان شناسایی شوند. این نقاط شامل مناطقی هستند که در صورت وقوع حریق، به راحتی قابل دسترسی هستند. این نکات باید توسط یک کارشناس متخصص بررسی شود و به شما مشاوره داده شود.
با شناسایی نقاط استراتژیک، باید تعداد کپسولهای لازم برای هر نقطه را محاسبه کنید. این محاسبات با توجه به نقاط دسترسی و البته متراژ تعیین میشود. شما باید توجه داشته باشید که تعداد کپسولهای مورد نیاز برای هر نقطه باید به اندازه کافی باشد تا در صورت وقوع حریق، آن را به راحتی خاموش کنند و با توجه به در دسترس بودن آنها سرعت اطفا حریق کاهش پیدا نکند.
بعد از انتخاب بهترین کپسول آتش نشانی، میتوانید کپسولهای آتشنشانی را در نقاط استراتژیک نصب کنید. برای نصب کپسولها، ابتدا باید یک حفره، شیار و مواردی از این دست را در دیوار یا سقف ساختمان برای نصب کپسول ایجاد کنید. سپس، کپسول را در محل قرار داده و با پوششی که در کپسول همراه با آن قرار دارد، پوشش دهید.
برای حفظ عملکرد صحیح کپسولهای آتشنشانی، باید به دورههای بازرسی و تعویض توجه کرد. بهتر است که کپسولهای آتشنشانی هر شش ماه یکبار بررسی شوند تا از عملکرد صحیح آنها اطمینان حاصل شود.
بعد از نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان باید آموزش استفاده از کپسولهای آتشنشانی نیز برای افرادی که در ساختمان حضور دارند گذاشته شود. این آموزش باید به صورت منظم و به روزرسانی شده در ساختمان ارائه شود.
کپسول آتش نشانی برای چه مکان های از ساختمان بیشتر مورد استفاده قرار می گیرید؟
باید برای نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان، مکانهای دقیق شناسایی شوند. برای استفاده به موقع از این کپسولها باید این مکانها به خوبی شناسایی شوند. در این بخش از مقاله در کنار شما همراهان ناجی مکانهای مهمی که در ساختمان نصب میشوند را بررسی میکنیم. این مکانهای به شرح زیر است؛
اولین جا درب ورودی است که به آن میپردازیم. درب ورودی ساختمان یکی از نقاط استراتژیک است که در صورت وقوع حریق، به راحتی قابل دسترسی است. بنابراین، نصب کپسولهای آتشنشانی در این نقطه از ساختمان بسیار مهم است. اگر دقت کرده باشید نیز همه جا در دربهای ورودی نصب میشود.
پلهها نیز یکی دیگر از نقاط استراتژیک هستند که در صورت وقوع حریق، به راحتی قابل دسترسی هستند.
اتاقهای خواب نیز از دیگر نقاط مهم هستند که در صورت وقوع حریق، به راحتی قابل دسترسی هستند. بنابراین، نصب کپسولهای آتشنشانی در این نقطه از ساختمان نیز بسیار مهم است.
در جاهای پر تردد چون دفاتر کار و محلهای خطرناک چون اتاقهای مخصوص دستگاههای الکتریکی و مواردی دیگری از این دست باید نصب میشوند.
این مکانها باید توسط متخصصین با تجربه بررسی شوند و انتخاب شوند.
وسایل مورد نیاز برای نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان
برای نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان به یک سری لوازم نیاز است که موقع خرید باید به آنها دقت کنید. این موارد که میتوانید همه آنها را از ناجی خریداری کنید شامل موارد زیر میباشد:
کپسولهای آتشنشانی
کپسولهای آتشنشانی بدیهی است که از جمله نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان هستند. نوع کپسولهای آتشنشانی باید با توجه به نوع ساختمان و نیازهای آن مورد انتخاب قرار گیرد.
سیستم هشدار دهنده حریق
سیستم هشدار دهنده حریق، به منظور تشخیص و هشدار دادن در صورت وقوع حریق، نصب میشوند.
دستگاههای اطفای حریق
این دستگاهها شامل انواع مختلفی از اطفا کنندههای حریق مانند پودری، کربن دی اکسید، فومی و… هستند و باید در نقاط مختلف ساختمان نصب شوند که به صورت مکمل در کنار نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان قرار میگیرند.
تابلوهای هشدار دهنده حریق
این تابلوها برای هشدار دادن در صورت وقوع حریق و راهنمایی در فرار از ساختمان به کار میروند. نصب این تابلوها در نقاط قابل مشاهده و دیده شدن برای افراد، بسیار مهم است.
دیوارهای جدا کننده، قاب مناسب کپسول، پیچ و مهرهها و مواردی دیگر از این دست موارد بعدی هستند که برای ایمنیسازی کامل و البته نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان نیاز هستند.
مهمتر از همه این موارد یک تیم متخصص و نصبکننده ماهر است که از صفر تا صد کار را برای شما انجام دهد و بدون هیچ نقصی ایمنیسازی را انجام دهد.
ارتفاء کپسول آتش نشانی تا زمین
یکی از مسائلی که در نصب کپسولهای آتشنشانی در ساختمان مطرح میشود، ارتفاع کپسولها از زمین است.
ارتفاع کپسولهای آتشنشانی هنگام نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان تا زمین باید به گونهای باشد که در صورت وقوع حریق، کپسولها به راحتی قابل دسترس باشند. برای تعیین ارتفاع مناسب کپسولها باید کارشناسان نظر خود را بدهند تا دقیقترین جا انتخاب شود. در بسیاری از کشورها، ارتفاع کپسولهای آتشنشانی تا زمین باید حداقل ۱۵۰ سانتیمتر باشد. پایینتر از آن برداشتن را سختتر میکند.
سخن پایانی
در این مقاله در کنار شما همراهان گرانقدر ناجی، نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان را بررسی کردیم. گفتیم که باید مکانهای استراتژیک توسط کارشناسان تعیین شوند. سپس بعد از تعیین این نقاط باید تعداد کپسولهای مورد نیاز ارزیابی شوند و ارتفاع آنها بررسی شود و پس از خرید آماده نصب شوند.
شما همراهان گرانقدر اگر قصد نصب کپسول آتش نشانی در ساختمان و ایمنیسازی سازه خود را دارید، میتوانید با وارد شدن به وبسایت www.naji125.com با ما ارتباط برقرار کنید تا با مشورت کارشناسان تمامی کارها زیر نظر آنها مانند شارژ کپسول آتش نشانی، تست هیدرواستاتیک، کپسول آتش نشانی برای منزل و … از صفر تا صد صورت گرفته و یک کار نهایی بینقص به شما تحویل شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0